Західноукраїнський ресурсний центр
Розвиток через інновації

9-11 вересня у Львові відбувся спеціалізований тренінг «Диджитал інструменти у молодіжній роботі». Захід проходив у рамках проєкту «Зростаймо разом: Ініціатива «Молодіжний працівник – Львів, Полтава, Житомир»

Розвиток громад

9-11 вересня у Львові відбувся спеціалізований тренінг «Диджитал інструменти у молодіжній роботі». Захід проходив у рамках проєкту «Зростаймо разом: Ініціатива «Молодіжний працівник – Львів, Полтава, Житомир».

Під час тренінгу учасники поділились своїми знаннями після минулих тренінгів, пропрацювали практичні вправи, обговорили власний досвід .

Метою тренінгу було : набути та підвищити рівень цифрових компетентностей молодіжних працівників та працівниць шляхом ознайомлення з сучасними диджитал інструментами та методами їх застосування для покращення ефективності молодіжної роботи, підвищення залученості молоді та сприяння їхньому розвитку в умовах цифрового суспільства.

учасники вивчали інструменти з проведення опитування та створення презентацій. відпрацьовували практичні навички з користуваннями цими інструментами.

Учасники ознайомились з :
– Цифровими потребами молодіжного працівника та працівниці.
– Платформами для ігрових активностей.
– Цифровою реальністю викликами та можливостями.
– Дізнались більше про ШІ.

Загалом тренінг був інформаційно насичений та з великою кількістю практичної складової.

Захід був проведений у рамках проєкту «Зростаймо разом: Ініціатива «Молодіжний працівник – Львів, Полтава, Житомир» реалізовується Фондом розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID Ukraine – USAID Україна) та за сприяння американського народу через проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Повернутись до новин